Love Hotels & Rendez-Vous Hotels

Love Hotels & Rendez-Vous Hotels zijn erg populair maar komen soms wat guur en onhygienisch over. Dat vinden we jammer! Vraag is er zeker wel gezien de meer dan een miljoen inschrijvingen op sites als Second Love, Mijn Geheime Liefde, Victoria Mila en vele andere. Deze sites zijn meestal nog geen vijf jaar oud en nu al enorm populair. Uiteraard zijn er ook nog een heleboel mensen die hun minna(a)r(es) buiten het internet om ontmoeten.

Het doel van Les Hortensias

De vraag is er dus en de oplossing nu ook. Het doel van Les Hortensias is om mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje makkelijker en sneller een fijne ruimte te bieden. Door eigen ervaring weten we dat zaken als discretie, flexibiliteit, veiligheid en avontuur erg belangrijk zijn. Al deze kernwaarden staan bij Les Hortensias dan ook hoog in het vaandel.

Ook onze kamer zijn voorzien van onze kernwaarden en worden regelmatig geupdate om deze te waarborgen. Zo is je ervaring in je Les Hortensias altijd fijn en veilig!

Onze kernwaarden

Discreet

Het spreekt voor zich dat Les Hortensias uiterst discreet omgaat met jouw persoonsgegevens, vooral omdat het om ‘geheimpjes’ gaat. De gegevens die je invoert zijn alleen nodig voor de boeking zelf. Nadat jij gebruik hebt gemaakt van een Les Hortensias worden de gegevens meteen verwijderd.  Wij  zijn getraind om de boeking discreet af te handelen en jouw privacy te waarborgen. Zo wordt je geheimpje volledig                                 discreet afgehandeld.

image description

   Veilig

    Je geheimpje is volledig veilig bij ons. Veiligheid, dat is wat Les Hortensias jou garandeert. Er is niets ergers dan het krijgen van post, mail        of sms’jes met reclameacties van een platform waar je een kamer kan boeken om een avontuurtje te beleven. Dat doen we dus ook niet.            Nooit. De kans dat je betrapt wordt, is dan te groot en dat moeten we natuurlijk niet hebben.

                               Ook voor onszelf is discretie erg belangrijk: het is het fundament van onze organisatie. Als we dát niet goed geregeld hebben, hebben we                                   geen bestaansrecht. Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen.

                               Met onze slimme betalingsmogelijkheden kan je veilig betalen, wij zorgen ervoor dat het safe is.


image description

    Flexibel

      Les Hortensias snapt dat flexibiliteit heel belangrijk is, want ‘avontuurtjes’ zijn niet altijd gepland als blijkt dat je meer wil dan alleen een            kopje koffie. Je hebt er gewoon nu zin in en het liefste lig je de komende uren met elkaar tussen de lakens. Het is vaak lastig om op dat            moment snel een kamer te vinden.

                                 Bij Les Hortensias is flexibiliteit heel belangrijk. Wij hebben kamers voor een paar uur en ze zijn direct beschikbaar. Je hoeft geen                                               overnachting te boeken of te wachten met inchecken tot 15.00 uur.

                                 Door de directe beschikbaarheid, alleen betalen voor de periode dat je de kamer gebruikt en flexibel in- en uitchecken, heb je bij Les                                           Hortensias altijd de oplossing die bij jouw wensen past.

image description

    Avontuurlijk

     Vreemdgaan is niet alleen spannend en lekker, maar vooral ook avontuurlijk. Die beleving snappen wij maar al te goed en wij zullen er alles       aan doen om de ervaring in jouw Les Hortensias nog beter te maken. Daarom hebben we niet alleen fijne kamers met bed en een bad,           maar ook andere spannende en romantische plekjes.

     Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kamer met een jacuzzi, bad, douche, een suite .

Gemaakt door WEBTOPPERS

 .