Love Hotels & Rendez-Vous Hotels

Love Hotels & Rendez-Vous Hotels zijn erg populair maar komen soms wat guur en onhygienisch over. Dat vinden we jammer! Vraag is er zeker wel gezien de meer dan een miljoen inschrijvingen op sites als Second Love, Mijn Geheime Liefde, Victoria Mila en vele andere. Deze sites zijn meestal nog geen vijf jaar oud en nu al enorm populair. Uiteraard zijn er ook nog een heleboel mensen die hun minna(a)r(es) buiten het internet om ontmoeten.

Het doel van Les Hortensias

De vraag is er dus en de oplossing nu ook. Het doel van Les Hortensias is om mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje makkelijker en sneller een fijne ruimte te bieden. Uit ervaring weten we dat zaken als discretie, flexibiliteit, veiligheid en avontuur erg belangrijk zijn. Al deze kernwaarden staan bij Les Hortensias dan ook hoog in het vaandel.

Ook onze kamers zijn voorzien van onze kernwaarden en worden regelmatig ge-update om deze te waarborgen. Zo is je ervaring in je Les Hortensias altijd fijn en veilig!

Onze kernwaarden

Discreet

Het spreekt voor zich dat Les Hortensias uiterst discreet omgaat met jouw persoonsgegevens, vooral omdat het om ‘geheimpjes’ gaat. De gegevens die je invoert zijn alleen nodig voor de boeking zelf. Nadat jij gebruik hebt gemaakt van een Les Hortensias worden de gegevens meteen verwijderd.  Wij  zijn getraind om de boeking discreet af te handelen en jouw privacy te waarborgen. Zo wordt je geheimpje volledig                                         discreet afgehandeld.

image description

  Veilig

    Jullie geheimpje is volledig veilig bij ons. Veiligheid en discretie, dat is wat Les Hortensias garandeert. Er is niets ergers dan het krijgen van post,     mail of sms’jes met reclameacties van een platform waar je een kamer kan boeken om een avontuurtje te beleven. Dat doen we dus ook niet,           nooit. De kans dat je betrapt wordt, is dan te groot en dat wil niemand.

                               Ook voor onszelf is discretie erg belangrijk: het is het fundament van onze zaak. Wij doen er dan ook alles aan om jouw privacy te waarborgen.

                               Met onze slimme betalingsmogelijkheden kan je veilig en discreet betalen, wij zorgen ervoor dat het safe is en niemand er achter komt.


image description

 Flexibel

  Les Hortensias snapt dat flexibiliteit heel belangrijk is, want ‘afspraakjes' en 'avontuurtjes’ zijn niet altijd gepland. Je hebt er gewoon nu zin in en     het liefste lig je de komende uren met elkaar tussen de lakens. Het is vaak lastig om op dat moment snel een kamer te vinden.

  Bij Les Hortensias is flexibiliteit dus heel belangrijk. Wij hebben kamers voor een paar uur en ze zijn direct beschikbaar. Je hoeft geen                                                 overnachting te boeken of te wachten met inchecken tot 15.00 uur. U kunt bij ons 24/7 terecht.

                              Door de directe beschikbaarheid, alleen betalen voor de periode dat je de kamer gebruikt en flexibel in- en uitchecken, heb je bij Les                                                     Hortensias altijd de oplossing die bij jouw wensen past.

image description

  Avontuurlijk

   Een afspraakje met je partner buitenshuis niet alleen spannend en lekker, maar vooral ook avontuurlijk. Die beleving snappen wij maar al te goed      en wij zullen er alles aan doen om de ervaring bij Les Hortensias nog beter te maken. Daarom hebben we niet alleen mooie kamers met                bed en een bad, maar ook andere spannende en romantische plekjes. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een kamer met een jacuzzibad,              met douche of een suite met wat meer uitstraling...

Gemaakt door WEBTOPPERS

 .